In de Indiase teagardens: drie doorbraken

Kortgeleden kwamen in de theeplantage Nathuwa in West-Bengalen 3 mensen, allen Uraons, tot geloof. Kortgeleden kwamen in de theeplantage Nathuwa in West-Bengalen 3 mensen, allen Uraons, tot geloof en tonen 4 anderen een buitengewone belangstelling.

Hier werkt Emil Tigga, de nieuwe regioleider voor het gebied van de riviervlakte en Bhutan (de vorige leider, K.B.Rai, was vluchteling uit Bhutan en kreeg geen verblijfsvergunning in India; hij is uitgekozen om zich met zijn gezin in Nieuw-Zeeland te vestigen). In Narsingpur werden twee mensen gedoopt als vrucht van het getuigenis van ev. Ronald Lepcha en er kwamen weer drie mensen tot geloof. In Jatteshwar kwamen door het werk van Shyam Laln gezin en vier individuen tot geloof. Ook dit is een nieuw werkterrein.