Een bericht van Kuber

Kuber: Ik ben in oktober naar de Choupal for Church service geweest. Het was een gezegende dienst dat nieuwe mensen aantrok. We vierden het avondmaal. Deze nieuwe mensen raakte onverhoopt enthousiast! Ik hoop dat ze zullen blijven komen.

Sommige mensen worden achtervolgt door duivelse geesten en dat is ook te merken aan hun slechte gezondheid. Ze dachten nou juist door meer en meer naar de hindu tempels te gaan, hun gezondheidsklachten zouden verdwijnen.

Na vele offeranden zagen ze geen verandering in hun gezondheid en aartsgesteldheid. Maar op een dag hoorde ze het evangelie van Jezus Christus door evangelist Bhim Rai en zijn vrienden. Deze mensen bekeerde zich en gaan nu regelmatig naar de kerk waar ook vele gebedsavonden worden georganiseerd.

Uiteindelijk hebben 11 families zich laten dopen! Onder hen ook meneer Dil Bahadur Rai en zijn vrouw Tara Tamang Rai. Ze konden geen kind krijgen samen na 16 jaar huwelijk. Maar ze is zojuist zwanger geraakt. Prijs de Heer!!

Algemeen NieuwsKuber Gurung